16 Haziran 2009 Salı

SERTAB ERENER - BU BÖYLE

İşte uzun zamandır beklediğim güzellikte bir şarkı. Bunun Sertab Erener yorumuyla gelmesi de süper oldu :) Daha önce Murat Boz ve Murat Dalkılıç ile çalışmış olan hatta bir aralar kendi için de albüm yapan ama tutunamayan Soner Sarıkabadayı'nın bestesini yapmış olduğu oldukça vurucu bir çalışma.
Remixlerse Mustafa Ceceli [Sezen Aksu ,Ajda Pekkan albümleri] Alper Erinç [Göksel , Özlem Tekin albümleri] Murat Uncuoğlu [Orient Expressions , Pınar Aylin albümleri] gibi başarılı isimlere ait. Versiyonlar arasında bir seçim ypmak oldukça güç. Hepsi de çok iyi düzenlemelere sahip.
Sertab son zamanlarda ciddi anlamda can sıkıcı şarkılara yer verdiği albümlerinden sıyrılarak böyle etkileyici bir single ile yazın en iyi şarkılarından birisini yaptı. Aysel Gürel ve Sezen Aksu ile kotarmış olduğu onca başarılı albümden sonra Demir Demirkan ile olan ortaklıkları kariyerinde ahım şahım bir yükseltme yaratmadı itiraf etmek gerekiyor ki. Ama bu single ile yine kendi kapısından çıkarak başka bestekarlarla çalışarak çok doğru bir adım attı. Umuyorum ki bundan sonraki dönemlerde de bu yolda ilerleyip eski Sertab'ı geri getirir bize ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder