16 Haziran 2009 Salı

AJDA PEKKAN - RESİM

Ajda Pekkan artık dans müziğin önde gelen isimlerinden birisi oldu :) Bence çok da iyi oldu :) Vitrin ve Cool Kadın ile tüm clubları salladıktan sonra Aynen Öyle ile bunu sürdürme çabası gelmiş ama pek başarılı olamamıştı. Flu Gibi de güzel şarkı olmasına rağmen ne yazık ki o 2 şarkının tadını verememişti. Daha sonra bunun farkına varmış olacak ki Şehrazat sendromundan kurtularak Serdar Ortaç'ın kapısını çaldı ve bence iyi yaptı. Çünkü kendisi yine bu yazın hitlerinden birisini çıkarmış bulunuyor. Bir çok DJ bu seneki club performanslarında Resim'i mutlaka her gece çalacaklarını açıkladılar.
Serdar Ortaç deyince bazılarımız şöyle bir durup düşünüyoruz haliyle. Ama "Gel de" ve "Heyecan" gibi şarkılar çıkarınca bir çoğumuz Serdar Ortaç'ın pek bilinmeyen DJ lik yönüyle de tanışmış olduk. Artık kendine has bir tarzı var ve bu başkalarına da vermiş olduğu şarkılarda hissedilebilir bir hal aldı. Ajda Pekkan'da bunu değerlendirerek doğru bir adım atmış oldu bence. Şarkının Volga Tamöz versiyonunun daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Son olarak Türkiye'deki şarkıcıların singlelarının yavaş yavaş çoğalmaya başlaması süper bir gelişme. Acaba bizde de yavaş yavaş bir single piyasası oluşur mu bilinmez ama Ajda Pekkan'ı bu konuda atmış olduğu adımlardan dolayı tebrik ediyor ve bizim de ciddi bir süperstarımız olduğundan dolayı kendisine en sevdiğim çiçeklerimden yolluyorum :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder