26 Eylül 2009 Cumartesi

David Guetta - One Love


Son eseri One Love ile dans pistletine geri dönen sevgili David Guetta bir önceki albüm başarısını katlayacak bir albümle geri dönüş yaptı. Zaten Destiny's Child üyelerinden Kelly Rowland ile yapmış olduğu When Love Takes Over şarkısı o kadar büyük ve haklı bir başarı kazandı ki albümün diğer kalanını merak etmemek mümkün değildi. Kelly Rowland dışında Chris Willis , Akon , Kid Cudi , Will.i.am , Ne - Yo , Estelle gibi konuk sanatçılar barındıran albüm için son dönemde dinlediğim ateşi en yüksek çalışmalardan birisi diyebilirim.

Albümün adının neden One Love olduğunu hep merak etmiştim ama Estelle'in sesiyle süper bir canlılık verdiği şarkıyı dinleyince sebebini anladım. Kesinlikle When Love Takes Over kadar mükemmel bir şarkı. Nakarat bölümünde sesi o kadar etkileyici ki dans ederken durdurup düşündürecek kadar güzel. Biraz E.B.T.G - Missing eseriyle bağdaştırdım bu konuda. Şarkı dans şarkısıdır ama sözleri çok buruk bir aşkı anlatır. Böylece anlarız ki bazı durumlarda sözler müziğin önüne geçer.

Geri kalan şarkılara göz attığımızda şu sıralar ikinci single olarak yayınlanan Akon feat.i Sexy Bitch , klasik bir Guetta yapımı Gettin Over [Chris Williams] , Kid Cudi destekli Memories , Toyfriend ve Makeba ile ortak If We Ever diğer beğendiğim eserler oldu... One Love'ın patlayacağı günü iple çekiyorum desem yeridir :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder